Wednesday, January 9, 2013

menyepi dari blogging

 

assalamualaikum,

huh! rindu pulak nak menaip kt blog ni.. suram sepi je kat sini. yela, sejak ada IG blog dilupakan. cerita pasal fb pulak naik menyampah bila  sign in utk lihat perkembangan famly and rakan terdekat tapi bermacam kerenah manusia pulak kat fb tu.. fb tu memang ada masalah eh?? kejap “you and her already friend” tapi, bila tengok profile “add as friend” tak paham la aku pun. yang lagi naik menyampah bila ada stalkers yang out of no where pun nak add bagai. dengan takde mutual friendnye, dengan gambar n nama yang bukan-bukan. memang aku tak aprove la.. dalam sakit hati dengan fb ni, aku deactivated sementara. sampai bila pun aku tak tahu. cukup lah blog, twitter, n IG saja utk berkongsi dengan semua orang buat masa sekarang. :)

 

deactive fb2

till we meet again. xo~

No comments:

Post a Comment