Sunday, December 2, 2012

out of memory

 

outofmemory

memandangkan kedua-dua local disk saya dah merah, and now I can do nothing. tak boleh nak edit gambr, takboleh nak edit video tutorial and yang paling sedih, my 500gb external hardisk can’t detect when plug in on my laptop. terbaik bukan?? :(

 

what I must do right now is, transfer semua data dalam kedua-dua local disk ni dalam memory space yang baru yang entah bila nak membelinya.

the second one is, every month I must get two 8gb pendrives which is one for original data and one for editable data that I’ll upload on internet. cara macam tu lagi bagus rasanya. malas nak beli external yang besar-besar sampai 1tera ke apa ke yang at the end takboleh bukak langsung! dah la banyak data dalam tu kan. (-_-)

okay la, want to find out a new pendrive to store my memories. bye..

No comments:

Post a Comment