Wednesday, April 18, 2012

aktiviti cuti: putrajaya puchong




SAM_4239
goal sebenar adalah pergi bermain dengan si kecil jagaan kak za. namun, muiezz balik kerja lambat dan bebudak tu pun dah balik kepangkuan mak ayah mereka. so, kami bawak buah tangan kfc di beli di alamanda untuk kak za dan abang apis saje la..


SAM_4242
hai, saya encik muiezz.

SAM_4254
(gambar diambil time balik)
otw balik dari rumah kak za, pergi berjalan di ioi puchong. mengidam nak makan sushi. masa masuk nak park kete full la pulak siap beratur tak tahan tu kat sushi king. tengok, tali merah tu menandakan customer ramai sampai beratur luar restoran….. hampa nak makan sushi king… >.<


SAM_4249
berjalan round-round jj, selepas beli barang yang nak dibeli, tekak terasa dahaga vanilla coke saja. so masuk bahagian makanan terserempak dengan sushi jj. yeay!! ada juga rezeki makan sushi hari ni… nyummy nyummy!!


SAM_4252
nah air idaman dan kesukaan bakal ayah mertua juga.. =P



and last but not least, thanks to en.aaron muiezz mustafa dapat jugak jumpa manusia kesayangan ni.. rindu kamu… =’D

xoxo~

No comments:

Post a Comment